Wat doen we?

Wil je jezelf ontwikkelen in nieuwe vaardigheden zoals leiderschap, coachen of bijvoorbeeld teambuilding? Word dan lid van JCI. Het is niet meer nodig om dure bedrijfstrainingen te volgen, JCI beschikt over goede trainers binnen de eigen organisatie die je de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren. Misschien wil je liever zelf trainer worden? Ook die mogelijkheid krijg je binnen JCI.

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld te verbeteren? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? CSR (Corporate Social Responsibility) is een van de speerpunten van het landelijke bestuur in 2009 en 2010. Projecten worden geïnitieerd door de lokale kamers en worden gerealiseerd door de handen uit de mouwen te steken.

Waarschijnlijk ben je ook wel geïnteresseerd in mogelijkheden op zakelijk gebied. JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2500 leden bij. Lid zijn van JCI schept een band en opent deuren die anders gesloten zouden blijven.

JCI biedt je tevens de mogelijkheid om internationale contacten op te doen of om je internationale netwerk uit te breiden door middel van Europese en Wereldcongressen of door het vervullen van internationale functies.

En ten slotte, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn, is er na inspanning altijd ontspanning tijdens de feesten binnen de lokale kamers, maar ook op regionaal, nationaal en internationaal niveau is er van alles te beleven voor de echte ‘party animals’. Dus mis deze kans niet en kom eens kennismaken bij een kamer bij jou in de buurt.