JCI is over de hele wereld gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Training en International. Deze pijlers hebben wij binnen de Kamer JCI Drechtsteden omgezet en vertaald in een aantal activiteiten. De activiteiten worden georganiseerd door de verschillende commissies. De commissieleden worden ieder jaar opnieuw ingedeeld en bepalen zelf hoe zij hun taak en verantwoordelijkheid inkleden. Onze Kamer kent een maatschappelijke commissie, die ieder jaar een event organiseert waarbij wij als doelstelling hebben om aan de regio iets terug te geven en mensen een leuke dag te bezorgen. Daarnaast wordt echter ook om het jaar het Running Diner door onze Running-diner- commissie georganiseerd, waarbij wij voor het goede doel geld verzamelen. Het maatschappelijke gedeelte heeft dan ook twee aspecten: zelf iets doen voor de maatschappij en geld verzamelen voor een goed doel.

Daarnaast zijn wij allemaal ondernemers en ondernemende mensen die zich verder willen ontwikkelen. Om die reden organiseren wij trainingen voor onze leden. Wat voor trainingen dit zijn bepaalt de commissie ieder jaar zelf. Dit kan variëren tussen bijvoorbeeld trainingen onderhandelen, management trainingen, maar ook een cursus Japans. Ook met ondernemingen in de regio maken wij graag kennis. In het kader van bedrijfsbezoeken en netwerkevents wisselen wij ervaringen uit, maken kennis en leren van elkaar.

De opleidings- en ontdekkingsmogelijkheden eindigen echter niet bij onze Kamer. Ieder lid van JCI heeft de mogelijkheid om van het wereldwijde netwerk van JCI gebruik te maken. Je kunt dan ook aan allerlei trainingsactiviteiten in Nederland en in het buitenland deelnemen, andere culturen en regio’s ontdekken en jouw netwerk wereldwijd uitbreiden. Daarnaast wordt alle leerzaamheid gecombineerd met gezelligheid. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ieder congres eindigt met een knallend feestje.

Kortom, ieder lid heeft de mogelijkheid om het zo bont te maken als men zelf wil. The sky is the limit. “

OOK LID WORDEN VAN DE JUNIOR KAMER DRECHTSTEDEN?

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap? Door lid te worden zal je ons komen versterken in het organiseren van (maatschappelijk) projecten en evenementen, deelnemen aan verschillende netwerkevenementen door het hele jaar heen en alle leuke evenementen die we organiseren.
Op de volgende pagina kan je een verzoek achterlaten dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

WORD NU LID